2023 bucket list или списък готини неща, които да направиш през новата година

Всички знаем каква е обичайната „процедура“ по започването на всяка нова година. Правиш си грандиозни планове, даваш си неизпълними обещания, поставяш твърде амбициозни цели, а после с изключително голям ентусиазъм НЕ изпълняваш нищо от това и още преди да е настъпил и 31-ви януари от главата ти магически са се изпарили поне половината от горепосочените… За да те вдъхновим за малко по-различно начало този път, ние от MallofSofia съставихме списък от не твърде ангажиращи, но готини неща, които можеш да направиш в следващите 12 месеца. Трябват ти само малко време, желание и… любимият ти мол в сърцето на София!

Посети място, на което никога не си бил преди

Няма значение дали е на другия край на света или съвсем наблизо, пътуването до ново място те зарежда с енергия за дълго време напред. Различните хора, които срещаш и непознатата атмосфера, в която се потапяш, са глътка въздух в еднообразието. Може би не си се замислял, но често превръщаме дори почивката си в рутина, посещавайки едно и също място всяка година. През 2023-та отиди някъде, където никога не си бил преди и създай нови истории, които да разказваш!

Къде ти се иска да отидеш? Остави сърцето да те води… и Usit Colours – една от най-големите туристически агенции в България.

Приготви вкусна вечеря за любими хора

Събери близки и приятели у дома и приготви за тях вкусна вечеря. В забързаното ежедневие този тип събирания сякаш се превърна в прекалено голям ангажимент… А всъщност да сготвиш вкусна храна за хора, които цениш и да прекараш качествено време с тях в уюта на своя дом е нещо специално, което определено трябва да направиш поне веднъж през 2023-та!

Всички необходими продукти за най-вкусната вечеря ще намериш в Billa на ниво -2.

Опитай нов спорт или тренировка

Научно доказано е, че физическата активност подобрява настроението, помага ни да се чувстваме по-жизнени и енергични и стимулира производството на ендорфин и допамин – хормоните на щастието! А освен това, тренирайки, несъмнено ще изградиш повече увереност в себе си и ще се запознаеш с много свежи и готини хора, които ще направят годината ти още по-добра.

Разбра ли, че най-новият Pulse Fitness отвори врати в Mall of Sofia? С пространство  на повече от 2000 м² имаш възможност да тренираш с някои от най-добрите треньори в България!

Направи подарък на някого без повод

Най-хубавите подаръци са тези, поднесени без повод. А това да направиш неочакван жест, с който да усмихнеш близък или приятел, е нещо, което ще донесе радост и емоция не само на получателя, но още повече – на теб самия! През 2023 усети щастието от малкия жест към любим човек.

Разгледай в Denix, English Home, Flowers with Love, La Casa Del Habano и още любими магазини в Mall of Sofia за подарък по вкуса на точно твоя човек.

Прочети поне 3 нови книги 

Онези, за които все не ти остава време… Дори, ако можеш да отделиш само 15 минути на ден за четене – направи го! Защото всъщност 15 минути, но отделяни абсолютно всеки ден, за 365-те дни в годината се равняват на общо 5475 минути или цели 91 часа! Използвай ги!

В книжарница Ciela на ниво 2 ще откриеш голямо разнообразие от интересни класически и нови заглавия, всяко от които заслужава да намери място в личната ти библиотека.

Внеси уют в дома си

Домът е мястото, където прекарваме по-голямата част от времето си, затова е изключително важно да се чувстваме добре именно там, създавайки уютна и приятна атмосфера. И тук не става дума за ремонти или огромни промени… можеш лесно да внесеш уют чрез малки детайли като ароматна свещ например, ваза със свежи цветя или декорация. Какво подхожда на твоя дом?

Много вдъхновение за обновление на дома и нотки уют ще откриеш в ИКЕА на ниво 1 в Mall of Sofia.

Последвай профилите ни във Facebook и Instagram.