BG
EN

BILLA - Mall of Sofia

Супермаркет
Хранителни стоки
Храна

BILLA България е първата международна верига супермаркети на българския пазар, навлязла през 2000 г. с откриването на първия си магазин на 5 октомври в София.

Компанията продължава интензивно да развива мрежата си от супермаркети и да предоставя на клиентите си познатите със своето качество и свежест месо, хляб, плодове и зеленчуци, деликатеси и всичко необходимо за ежедневното пазаруване сред асортимент от специално подбрани качествени стоки за всеки вкус и джоб.

Магазин BILLA в Mall of Sofia следва най-високите стандарти за качество и се отличава с модерен дизайн и богат асортимент. Той ще зарадва клиентите си с много атрактивни предложения на качествени и свежи продукти.

Основен акцент са продуктите, приготвени на място, като прясно изцедени фрешове, ароматен хляб, изпечен от сертифицирани BILLA пекари, и апетитни месни и безмесни грил специалитети.

BILLA в Mall of Sofia разполага с витрини на обслужване с месо и риба, откъдето клиентите могат да избират между богато разнообразие от пресни и висококачествени продукти. Любителите на бирата пък ще имат възможност да се освежат с живо пиво с уникален вкус.

Стремежът на BILLA да бъде близо до клиентите си и да им предлага висококачествени продукти и безупречно обслужване е високо оценен от българските потребители. За втора поредна година те определиха компанията за своя любима търговска верига в единствената потребителска класация у нас „ЛЮБИМИТЕ МАРКИ“ 2017.

Правила за излползване на бисквитки
Използвайки този сайт, вие се съгласявате с нашата Политиката за използване на бисквитки.
Приемам