Shalovete

Floor 1

ШАЛОВЕТЕ е мултибранд магазин за актуални и качествени дамски и мъжки модни аксесоари (шалове, шапки, чадъри, ръкавици, плажни чанти и др.). Колекцията включва елегантни, официални, ежедневни и спортни аксесоари  от луксозни и разнообразни материи. Марките са италиански:  MA.AL.BI., Raffaello Bettini- Firenze, Perletti, Pulcra, Granadilla, HatYou. Повечето от предлаганите аксесоари са произведени в Италия.

MA.AL.BI.

Името на компанията е съкращение от Manifatture Alto Biellese  - „Произведено в Биела”. MA.AL.BI  e компания, чиято история датира от 1947 г. В продължение на три поколения MA.AL.BI  създава прекрасни аксесоари, произведени с най-фините прежди, поддържайки стил и качеството, като своя отличителна черта.

Perletti

Италиански дизайн, страст и лайфстайл във всеки един продукт. Благодарение на своя опит и над 40 годишна история, компанията е лидер в цяла Европа с над 6 милиона продадени чадъра всяка година.

Raffaello Bettini- Firenze

Основана 1938 г  - символ на италианското съвършенство в изработката на шапки. Аксесоарите Raffaello Bettini са комбинация от лукс, качество и изключително майсторство предавано от поколения.

Granadilla

Внимание към детайлите и съвършенство на дизайна. Комбинации от нежен кашмир, вълна и пищната мекота на мохер, ангора и алпака. Колекцията на Гранадила е за дами и господа обичащи да се открояват във всяка ситуация – в градски условия или в планината - елегантни, изискани и в крак с най-новите тенденции.

HatYou

Модна и непринудена идентичност в широка гама предлагани продукти.  Микс от стил и функционалност HatYou подчертава всяко облекло, с аксесоари, създадени специално за нея, за него и за най-малките.

Pulcra

Шалове от естествени материи произведени в Италия.