Наръчник за подаръци или какво да подарим на любимите абитуриенти

Отново е май и отново се пренасяме обратно в ученическите години заедно с любимите абитуриенти! За тях завършването е и край, и начало, важен момент, с който започва един вълнуващ етап от техния живот, когато с всеки изминал ден ще научават все повече за себе си, ще се опознават, ще се преоткриват, ще се предизвикват… Този момент е наистина специален! А близките и приятелите са онези, които го правят още по-запомнящ се: със своите окуражителни думи, споделени емоции и разбира се – подаръци, направени с много любов! Специално за повода, магазините за подаръци от Mall of Sofia подготвиха този наръчник за подаръци, които да донесат много усмивки и празнично настроение, както и да останат мил спомен, издържал изпитанието на времето.

Благоухания в незабравимата нощ

Ароматът… онова, с което омайваш! Той носи енергия, характер, индивидуалност. Истински добрият аромат зарежда със самочувствие и не позволява да останеш незабелязан. За един млад човек тази увереност, тази висока енергия, са именно тласъкът, от който се нуждае, за да тръгне след мечтите си! Точно както са направили и създателите на парфюмерията Arabian’s Secret, пропътували целия свят в търсене на съвършените благовония. И не напразно! Накрая от тази страст се раждат истински творения, въплътили в себе си амбиция, авангард и изключителен характер.

Красотата е в детайла

Нежни и изящни, бижутата често оставят мил спомен от значим момент в живота на човек и някак закодират в себе си вълненията и емоциите от него. Те са от онези подаръци, които развиват все по-сантиментална стойност във времето и онзи красив малък детайл – отражение на добрия вкус и оригиналността. Бижутата на Pandora се отличават със своето изкусно майсторство в изработката, за да се напаснат по един интелигентен начин към своеобразната история на човека, който ги носи. Талисманите, с тяхната индивидуалност, малко по малко продължават личната история, създавайки цяла вселена от емоции, които са ценни, специални, лични. Тук ще откриете всички магазини за бижута в Mall of Sofia.

Финалният щрих

И най-красивият тоалет не е завършен без добре подбраните аксесоари. Те показват внимание и отношение към детайла, те са финалният щрих, но и много повече: те говорят свой собствен език, дават малки жокери за характера на човека, без дори понякога да се замисляме за това… Те са цяла една отделна наука, която се разгръща и намира своя израз в селекцията от аксесоари на ART-93, където луксозните елементи и висококачествени материали, вложени във всеки един артикул, създават неподражаемо усещане за стил.

Изкуството да се отличаваш

Гримът и козметиката – това е още една форма на себеизразяване. Но тук не става дума само за външността, повърхността, суетата… гримът е усещане. Той е и начин всяка една жена да има възможността да се почувства красива по нов начин, да се усети различна, да се види в друга светлина. Той изключително красноречиво отразява специалните поводи в нашия живот, личните празници, моментите, които са важни за нас. А в Mall of Sofia ще откриеш една от най-елегантните, луксозни и качествени марки за грим и козметика в света – Estée Lauder, според която „Всяка жена може да бъде красива“!

Споменът, който остава

Сувенирите са от най-разпространените подаръци и всеки път някак те подсещат за човека, който ти ги е подарил, за повода, за самото време… Отделяйки време и старание да ги избереш, ти някак им предаваш от своята любов. Сувенирът е спомен, който остава. Когато вложиш обич, мисъл и отношение в него, ти сам му вдъхваш живот и го превръщаш в нещо много повече от просто вещ. Разрови се в Denix, където ще намериш много интересни и идейни сувенири, за спомен от този така важен ден – абитуриентският бал!

И накрая, да не забравяме, че опаковката е не по-малко важна от самия подарък! В Hrisopack се предлагат прекрасни кутии, опаковъчни хартии и панделки, с които да превърнеш своя подарък в произведение на изкуството. Разбира се, заедно със свежите цветни композиции от бутик за цветя FlowerswithLove.


Последвай профилите ни във Facebook и Instagram.