Ciela Книгомания

Етаж 2

Книжарница Сиела-Книгомания в Mall of Sofia е създадена през 2006 г. и е първата от веригата книжарници Сиела. Днес Сиела разполага с 13 собствени магазина в най-големите български градове и търговски обекти, като всяка от книжарниците е с площ от 100 до 700 кв. м.

Kнижарниците от веригата рaзполагат с най-богатата гама от артикули. Освен книги, там ще намерите една от най-богатите колекции филми, музика, семейни игри, пълен набор от канцеларски материали, много забавни и интересни подаръци.

Освен с най-богатото разнообразие от стоки, книжарници Сиела са място, в което читателите се срещат с любими български и чужди автори, правят се четения и креативни работилнички за малки и големи.

Книгомания е дългогодишен партньор на Сиела и най-големият вносител на книги на английски и руски език и издател на луксозни и подаръчни издания за деца и възрастни.

Изданията на Книгомания покриват широк спектър от теми – от детски книги с любими приказки и книжки с различни активности до луксозни енциклопедии и албуми в областите изкуство, фотография, психология, философия, география, спорт, пътуване, природни и исторически забележителности, кулинария.

Популярни издания на Книгомания са и картинни речници, самоучители, наръчници, пътеводители, атласи, колекции със загадки, книги сканорами, илюстрирани биографии, сред най-търсените заглавия на книжния пазар в България.