Lee Cooper

Етаж 1

Марката Lee Cooper е основана в Източен Лондон през 1908 година и е първата марка автентичен деним, произведен на територията на Европа.

Традицията, уважението и любовта към автентичния деним, родил се преди повече от век, продължават да се предават чрез всеки чифт дънки, всяка капса и всеки шев.

Този сезон Ви представяме една специална колекция, с която празнуваме 110-годишният юбилей на автентичния деним и на източнолондонския британски рок стил.

Носим емблемата си с гордост – знакът на Lee Cooper е акцент във всеки елемент от нашата колекция: тениски с дълги ръкави, блузи, суичъри с качулки, както и тениски с къси ръкави в различни цветове.

През този сезон дамската колекция предлага повече разнообразие и различни стилове.
Дънкови рокли за работните дни или за почивните уикенди; елегантни блузи от леки материи, с флорални мотиви в смели цветове – подходящи за партита или излизане с приятели. Разбира се, перфектно съчетани с любимиия чифт тесни дънки или с някоя от късите ни поли, изработени от първокачествени тъкани.

Колекцията от жилетки и якета, както дамската, така и мъжката, предлага разнообразни модели.

Лимитираната серия якета “Recycle”, която е част от инициатива в израз на отговорното отношение на модата към околната среда. Подплатата на тези якета е направена от 100% рециклирани пластмасови бутилки.

Феновете на оригиналния деним ще открият в есенно-зимната колекция новият ни юбилеен модел дънки Orange Selvedge Denim. Класическите, прави дънки STAN – с оранжеви шевове, скоро ще Ви бъдат любими.