Raffy

Етаж 2

Започнахме дейността си през далечната 2000 година като малка семейна фирма, произвеждайки занаятчийски сладолед по рецептите на едни от най-добрите майстори джелатери в Италия. През годините се разрастнахме, но запазихме начина си на производство и качеството на продуктите, защото макар и вече да сме голям производител, компанията ни е семейна и винаги сме държали да даваме на хората същото качество, което искаме за нашето семейство.

Създаваме сладоледи Raffy по класически италиански рецепти тип Gelato с продукти от водещи италиански производители. За всички наши сладоледи се използват най-висококачествени натурални съставки, които се ползват и от най-добрите джелатерии в Италия. Сладоледите ни се отличават с наситен вкус, отличен баланс и плътна структура, като плодовите ни вкусове се правят от истински и добре узрели плодове и в състава им се усещат парченца плодове, които правят вкуса им завършен и неповторим.

Никога не сме правили компромис с качеството на използваните продукти, а и няма да го направим, защото държим да произвеждаме най-вкусния сладолед в страната. И както казва един любим наш клиент - Истинският сладолед е толкова хубав, че колкото и да изядеш от него, не ти стига и искаш още, особено ако е класическо италианско джелато :)