Thomas Sabo

Партер

Thomas Sabo е е една от водещите световни марки за бижута от злато и стерлингово сребро, часовници и аксесоари за Нея & Него. Първият магазин на марката в България вече е в Mall of Sofia!

Основната ни мотивация е любовта към модата и желанието да създаваме иновативни и експресивни аксесоари.

Внушителният и запомнящ се дизайн на дамските и мъжки колекции допринася за култовия статус на марката сред клиентите от различни краища на света.

Основните характеристики на света на Thomas Sabo са безпрецедентно внимание към детайла, моден, но и класически елегантен дизайн, както и най-високи изисквания към качеството на продукта.

Линия Glam & Soul е вълнуващо вдъхновена от любовта. Любовта като най-велика сила, която често се крие в малките неща и милите жестове. Изключителни, деликатни и с усет към детайла, бижутата от тази линия нежно допълват всяка една визия със своето разнообразие.

Линия Love Bridge – с нея може да запечатате вашето послание във времето с моментно безплатно гравиране. Гривни или колиета от стерлингово сребро с покритие от жълто или розово злато, или изчистена сребърна визия, идеално завършени с гравиран текст по ваше желание - идеалният подарък за вас или ваш любим.

Линия Karma Beads - Отпразнувайте живота с Karma Beads - линията, която зарежда с положителна енергия, оптимизъм и позитивна нагласа към личната карма по пътя на живота.

Линия Charm Club - може да избирате от широката гама очарователни модели, които ще подчертаят вашия неповторим външен вид. Независимо дали търсите подходящия стил за следващата лятна ваканция, идеалния подарък или искате да зарадвате себе си. Над 800 символа от стерлингово сребро, позлата от жълто или розово злато, емайл и цирконии.

Линия Rebel at heart за мъже със самочувствие и жени с предпочитания към нестандартното, и различното. Линия, която подчертава индивидуалността и характера. Оксидирано сребро и загадъчен оникс, допълват до съвършенство моделите от „Rebel at heart“.

Мъжки и дамски часовници - мястото, където rock’n’roll-ът & стилната бизнес визия се сливат в едно. Където елегантността и класическият дизайн се преплитат с най-новите модни тенденции. Мястото, където със сигурност ще откриете нещо за себе си, което да допълни цялостната ви визия на уверена личност.