BG
EN

Malinka - Mall of Sofia

Гримове
Дамски парфюми
Козметика
Парфюмерия
Парфюми

Марката Malinka® обхваща целия свят на естетиката. Иновативна във формулирането и опаковането, новата марка се задържа на пазара, основавайки се на незабавния положителен ефект и изключително италианско производство. Гаранция за качество и съвършенство.

Fusion

Malinka® посветена на женственността. Цялата линия на продукта е реализирана в най-добрите лаборатории, в съответствие с уникални и иновативни формули с изключителното използване на първични суровини от най-високо качество, които гарантират антиалергизиращо действие на продуктите. Fusion означава да създадете свой собствен стил, изживявайки, откривайки нова красота всеки ден.

Perfection

Родена под щастливата звезда на качеството Malinka® разкрива елегантността на външния вид, чистотата на линиите и фантазията на формите. Perfection означава да получите съвършенство с лекота.

Creation

Създай собствен поглед, следвай модата, покажи собствения си блясък. Изобрети гримът, който предпочиташ във всеки един момент на деня и дай светлина на лицето ти, очите ти, ръцете ти за да изживееш напълно твоята личност. “Creation” е свободата да избираш и да бъдеш винаги и единствено самата ти.

Разгледай още

Правила за излползване на бисквитки
Използвайки този сайт, вие се съгласявате с нашата Политиката за използване на бисквитки.
Приемам