Свети Валентин: топ 5 романтични срещи, с които да го отпразнувате

Знаеш ли, че на Свети Валентин всяка година се подаряват приблизително 1 милиард картички, продават се около 50 милиона рози, а почти 6 милиона двойки по света си казват заветното „Да“! Каквито и полемики да предизвиква този ден, въпреки всичко, това си остава празникът на любовта… Ако ти спадаш по-скоро към неговите скептици, отколкото привърженици, казваме отсега, че този блог пост няма да ти понесе, така че по-добре не чети по-надолу, защото настроението тук е на път да стане доста романтично и сантиментално! За всички останали – романтици по душа и безнадеждно влюбени, подготвили сме няколко идеи за романтични срещи, с които не само да отпразнувате, но и да направите наближаващия Свети Валентин наистина специален.

Заедно на път

Изненадващите и спонтанни пътувания са точно тези, за които най-много разказваме. Изненадай твоя човек с пътуване наблизо или надалеч и можеш да си сигурен, че този Св. Валентин ще остане запомнен! Дори за един ден, пътуванията са един чудесен начин да се свържеш още повече с другия. Можете дори да изключите телефоните си и така да се посветите изцяло един на друг – поне за малко. Бягство от всичко и от всички… и буквално, и преносно!

Любовта е изкуство

Любовта е изкуство. А движещата сила на изкуството почти винаги е любовта! Затова на Св. Валентин се потопете именно в неговото очарование, като отидете на театър, концерт, художествена изложба или друго събитие заедно. Точно на 14-ти февруари има много тематични представления, така че облечете се стилно, настройте се празнично и прекарайте една романтична вечер в онази особена магия, която само изкуството може да създаде.

СПА-сение за двама

Ето една добре прекарана романтична среща без ангажимент. Потопете се в топла вана в студения зимен ден, отдайте се на приятни масажи с ароматни масла и си подарете пълно отпускане на всички нива. Това е преживяване, което ще ви накара да се отдалечите от забързания живот и истински да си починете. За да си прекарате добре на Св. Валентин не е необходимо да правите нещо екстравагантно или супер необичайно. С правилния човек дори тишината е приятна!

Класика в нов прочит

Вечерята в ресторант на Св. Валентин е абсолютна класика в жанра. Дай ѝ един малко по-различен прочит тази година, като я приготвиш собственоръчно у дома – с внимание и лично отношение, карайки другия човек да се чувства специален. Не в препълнен ресторант, а в една дълбоко интимна и задушевна атмосфера, където можете да прекарате качествено време заедно. Идейно е и да изпратиш хартиена покана за срещата или валентинка, като естествено не разкриваш точно какво си планирал. Така истински ще успееш да развълнуваш другия и да го накараш да очаква вечерта с нетърпение!

Специална среща

По случай празника на любовта между 9-ти и 14-ти февруари в Mall of Sofia ще цари истинска романтика! Елате на среща именно тук, където сме ви подготвили разкошни декори, романтични арт инсталации за снимки, на които да запечатате любовта си по най-красивия начин, много подаръци и… най-голямата ни изненада: вълнуваща среща с Виктор Стоянов, който ще ви очаква точно на 14-ти февруари между 15:00 и 19:00ч. и ще ви напомни за малките жестове, с които можем да усмихнем любимия човек! Пътят на най-романтичния Св. Валентин минава през Mall of Sofia.

Последвай профилите ни във Facebook и Instagram.