Гмуркаме се в дълбините с "Руби Гилман: Тийн кракен" от 30-ти юни в кината

От днес, 30 юни, се потапяме в епичния и мистериозен свят на морската шир с анимационната екшън комедия Руби Гилман: Тийн кракен. Създателите на Шрек и Как да си дресираш дракон DreamWorks Animation призовават всички ентусиасти да се срещнат с могъщите кракени – величествени създания и благородни пазители, които от поколения бдят в океана и ни предпазват от най-вероломната и опасна морска твар... русалките. Да, точно тези русалки.

Руби Гилман: Тийн кракен еневероятно забавна и затрогваща история, която ще ни потопи дълбоко в бурните води на училището и тийнейджърството и ще ни запознае с 16-годишната Руби Гилман. Тя се справя с предизвикателствата да бъде тийнейджър кракен в свят, който може би не разбира напълно нейните уникални качества и открива, че съдбата ѝ, очакваща я дъното на океана, е по-велика от всичко, за което е мечтала.

Потопете се в подводни приключения и тийнейджърски дилеми с новото стоплящо сърцето и забавно видео, в което Руби, решена да се приобщи към човешката среда, хитро предлага да посети абитуриентския бал като начин да преодолее пропастта между двете си идентичности. Ще изпълни ли семейството ѝ нейното желание?

Сладка и непохватна, Руби е типичният тийнейджър и отчаяно иска да се впише сред връстниците си в гимназията Оушънсайд, но през повечето време се чувства невидима. Помага по математика на момчето, в което е влюбена тайно, но изглежда сякаш той я харесва само заради това. На всичкото отгоре не може да ходи с готините деца на плажа, защото нейната прекалено властна супермайка напълно ѝ е забранила дори да се докосва до водата. Но когато Руби нарушава това най-важно правило, тя разбира, че е част от легендарен кралски род кракени и съдбата ѝ е да наследи трона от нейната баба – Кралицата воин на Седемте морета.

Руби Гилман: Тийн кракен е режисиран от номинирания за „Оскар“Кърк ДеМико (Круд), а ко-режисьор е Фарин Пърл (Круд: Нова епоха). Сценарият е дело на Пам Брейди (Саут Парк: По-голям, по-дълъг и необрязан), а продуцент е  Кели Кууни Силела (Тролчета: Турнето). Ролите на български озвучават Елена Траянова, Елена Грозданова, Георги Стоянов, Августина-Калина Петкова, Боян Николов и др.

Откриваме летния сезон и посрещаме Джулай морнинг с Руби Гилман: Тийн кракен от днес, 30 юни, само в кината. Нека ваканцията започне сега!


Виж програмата на всички прожекции за деня тук: https://mallofsofia.bg/cinema/!