BG
EN

Ново

Имаш нужда от промяна, ние - също

Предстои да те изненадаме приятно с новия си екстериор и интериорни промени.

Проектът е за вътрешно преустройство и надстрояване за 9 офисни етажа.

Планирали сме композиционното решение така, че да се впише хармонично в съществуващите обеми на комплекса. Надстройката  е решена с наклонена остъклена фасада към бул.„ген. Скобелев“, която повтаря съществуващия наклон и с вертикална остъклена фасада към бул. „Александър Стамболийски“, която осъществява прехода към фасадата на настоящата сграда. При реконструкцията се придържа към оригиналната визия с висок стъклен обем на ъгъла при главния вход.

Във връзка с тази конструктивна промяна сме се постарали максимално да избегнем дискомфорта за посетителите на Mall of Sofia. Зоната на преустройство засяга единия вход на мола, част от пасажа и минимален брой търговски обекти. Функцията на съществуващите помещения не се променя, но ти обещаваме, че скоро при нас ще откриеш марки, които досега не са имали търговски обекти в Mall of Sofia, а други, които познаваш, ще се разширят.

Очакваме те!

Назад
Правила за излползване на бисквитки
Използвайки този сайт, вие се съгласявате с нашата Политиката за използване на бисквитки.
Приемам