Стихии връхлитат кината от 16 юни

Попадаме в окото на истинско стихийно бедствие

От 16 юни ще бъдем в стихията си! Най-новата зашеметяваща анимация на Дисни и Пиксар Стихии ще ни отведе до невероятния, фантастичен град Стихиóпол, чиито жители са представители на четирите елемента на природата. Запознайте се с тях: въздушните витаят в облаците, земните цъфтят и връзват, водните все се пъхат навсякъде, а огнените се горещят. Всички привидно живеят в хармония, спазвайки едно просто правило – Стихиите не се смесват! Както се казва обаче, правилата са създадени, за да бъдат нарушавани...

В центъра на историята в Стихии са двама млади герои, които за пореден път ще докажат максимата, че противоположностите се привличат. Един ден силната и огнена Лумна се среща с леко мекушавия и носещ се по течението Лей и въпреки че са напълно различни във всяко едно отношение, между тях възниква нетипично приятелство. Приятелство, което преобръща представата на Лумна и Лей за тях самите, но по-важното – разтърсва из основи вярата и убежденията на всички около тях за света, в който живеят.

Допълнителни подробности за този необикновен свят ни разкрива новият трейлър на Стихии, който ни запознава и с колоритните семейства на Лумна и Лей и загатва за проблемите, с които младежите трябва да се справят, за да запазят приятелството си. Трейлърът също така нагледно илюстрира и абсолютно уникалната (и технически, и артистично) анимация, благодарение на която Стихиите оживяват на екрана, гарантирайки поредния докосващ сърцето хит на Пиксар и Дисни, който ще изглежда поразяващо на големия екран.

Част комедия, част семейна история, част „културен сблъсък“, Стихии е история за приятелство между Огън и Вода, за отношенията между родители и деца, както и за съседите, които може да не са точно като нас.

Режисьор на Стихии е Питър Сон (Добрият динозавър), сценарият на филма е дело на Бренда Ше (Как се запознах с майка ви), а продуцент е Денис Рийм (Колите 2, Добрият динозавър). Изпълнителен продуцент е творческият директор на Пиксар Пийт Доктър (Таласъми ООД, В небето, Отвътре, навън).

Стихии връхлитат кината от 16 юни на 2D, 3D и 4DX.


Виж програмата на всички прожекции за деня тук: https://mallofsofia.bg/cinema/!