9 идеи за подаръци ЗА и СЛЕД Свети Валентин

Писмо до Дядо Коледа

На Свети Валентин празнуваме любовта! И не защото е единственият ден в годината, в който да покажем любовта си, а защото е още един такъв! И защото обичаме празничния дух, радваме се на цялото „love is in the air” и нямаме абсолютно нищо против да бъдем сантиментални, сладникави и крайно романтични. Ако и ти си като нас, вдъхнови се с няколко идеи за подарък за любимия човек, които можеш да намериш на една ръка разстояние в Mall of Sofia! Напомняме ти, че и СЛЕД 14 февруари имаш поводи да изненадаш половинката си.

Класическият подарък

Едно нещо за класиката: тя никога няма да те подведе! Нейната стойност просто отдавна е доказана в  преходността на времето. Така че, при наличието на каквито и да е съмнения, довери се именно на нея! На любима жена можеш да подариш стилен сет от обувки на висок ток и чанта във вечното яркочервено или пък красиво и нежно бижу, което да я кара да блести! Мъжа до себе си пък изненадай със супер тематичните „101 отбивки за влюбени“, които да се превърнат в 101 незабравими спомени заедно.

Свети Николай Чудотворец

Подаръкът предложение

Знаеш ли, че средно всяка година около 6 милиона двойки по света се сгодяват именно на Свети Валентин? Няма друг ден от годината, който да е толкова наелектризиран с енергията на любовта! 14 февруари може да остане важна дата и във вашата любовна история, ако от празник на любовта го превърнеш в предложение за брак! Направи го с пръстен и уникална торта, колие със сърце със скрито послание или пък с ключ от твоя дом и от… твоето сърце!

Карикатура на Дядо Коледа

Нестандартният подарък

Ако се осмелиш да излезеш “извън кутията”, вместо да играеш на сигурно с вечните класики, ето няколко идеи как да добавиш малко характер и лек spice към тазгодишния си подарък! Можеш да измислиш свой принт и да създадеш готини matching тениски или пък да направиш персонализирани чаши, които ще са особено тематични, ако ви предстои да заживеете заедно или да се преместите в ново жилище, например. Какъвто и подарък да избереш обаче, помни, че на Свети Валентин важното е само едно: да го подариш с любов!

Говори с Дядо Коледа!

Още интересни теми можеш да намериш в нашата блог секция.

А за още интересни неща последвай ни във Facebook и Instagram.