Защо е важно да изградим личен стил

Както казва Фарел Уилямс „Модата трябва да отразява кой си всъщност, какво чувстваш в момента и накъде си се запътил“. А стилът – това е начинът, по който се представяме на света и изразяваме себе си. Той „говори“ още преди ние да сме казали и дума и играе изключително важна роля във впечатлението, което ще оставим, в това как ще бъдем запомнени. И тъй като никога нямаш шанс да направиш първо впечатление за втори път, е важно да изградиш стила си така, че онова първо впечатление да е винаги безупречно. Мястото, от където да започнеш са именно магазините за мода.

Но да оставим чуждото възприятие настрана. Важно е и заради самия себе си. Защото един е начинът, по който се чувстваш в неподходящи дрехи и съвсем друг – в добре подбрани такива от добри модни магазини. И тук не говорим за онова повърхностното, материалистичното… говорим за увереността, настроението, вдъхновението, което може да бъде една дреха.

Кои магазини за мода ще намериш в Mall of Sofia

Mall of Sofia е твоят моден експерт в сърцето на София! Тук ще намериш разнообразие от магазини за мъжка, дамска и детска мода със свежи и актуални предложения за всеки сезон.

От класическите и елегантни – Andrews и Daphne, през модерните и урбанистични Bershka, H&M и Terranova, спортния Kenvelo, автентичния Lee Cooper, та чак до смелия, експериментаторски и индивидуален Tom Tailor. И още, и още… разнообразие от модни дрехи и аксесоари, както за мъже, така и за жени, с които всеки да успее да сътвори своя личен стил и индивидуален почерк.

И след като вече си създал перфектния „outfit” в магазините за мода на Мall of Sofia, завърши го с перфектния чифт модни обувки! Довери се на изключителната италианска мода и качество на Musette, намери най-удобните ежедневни обувки в Hush Puppies, съчетай качествената изработка с модерния дизайн с GiAnni, потопи се в изобилие от модели и цветове в Paolo Botticelli… или пък изцяло заложи на българското с TendenZ. Каквито и да са вкусът и предпочитанията ти, тук е невъзможно да не успееш да намериш своето!

Ако търсиш модно вдъхновение и находки, съчетани с атрактивни намаления – ела в модните магазини на Mall of Sofia!