Антиръководство за мъже или какво да НЕ подаряваш на жена за Коледа

В живота на една жена има много болезнени моменти, неловки моменти и отделно от това: болезнено-неловки такива. В графата на последните например попада онзи момент, в който получава поредния непоходящ и крайно нелеп подарък, но трябва да си придаде вид на страшно очарована и приятно изненадана, докато очите на подаряващия (най-често от мъжки пол) се взират в нея, очаквайки да видят как тя полита в небесата от щастие! Но уви… тя стои потресена как може да съществува подобна несъобразителност! Защото едно е да получи комплект за гоблени от баба си, но от мъжа до нея… някак не върви. За по-малко разочаровани представителки на нежния пол тази година съставихме следното антиръководство, в края на което обещаваме да сме те превърнали в професионалист в това какво НЕ се подарява на жена за Коледа!

Крем за бръчки

Много от кремовете за бръчки са в по-високия ценови клас и са елегантно презентирани в хубава опаковка, затова е лесно да си помислиш, че от тях ще излезе добър подарък… Помисли пак. Каквото и да става, никога не подарявай на жена нещо, което може да намеква за каквито и да е недостатъци по нея! Най-добре отричай съществуването на такива до последно!

Фитнес уреди и принадлежности

Тук логиката е същата. Освен ако тя не е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО запалена по фитнеса и тренировките и ИЗРИЧНО не е казвала, че иска нещо такова, това е подарък, който веднага категоризираме като „високорисков“! Вместо „Благодаря ти“ е по-вероятно да получиш свиреп поглед, тръшнат обратно подарък и въпрос от пасивно-агресивен род: „Какво точно се опитваш да ми кажеш?“.

Прахосмукачка

Дори не си го и помисляй! Освен ако не се опитваш да я накараш да те зареже (и то бързо), моля, не ѝ подарявай приспособление за чистене на подове… Все пак, опитваш се да я зарадваш, а не да ѝ напомниш за поредното задължение. Общо взето, ако търсиш подарък за жена, с който да я накараш да се почувства специална, да избягваш магазина за домашни потреби е нещо като златно правило!

Чорапи

Да, и жените носят чорапи, но не, не е необходимо ти да ѝ ги подаряваш – тя най-вероятно вече си има достатъчно. Има точно един човек на този свят, който може да си позволи да подари чорапи на жена и това е баба ѝ. От нея дори е готино, сладко, забавно… От теб обаче ефектът няма да е същият, затова по-добре се насочи към нещо друго!

Нищо

Ако ти е казала, че не иска нищо за Коледа и ти наистина не ѝ купиш нищо… загазил си. Това е само тест за твоята непоколебима отдаденост и признание към нея. Мислиш си, че ще се измъкнеш с фразата, че ти си нейният подарък? Можеш да опиташ, но едва ли!

Пътят на най-хубавите коледни подаръци минава през Mall of Sofia! Ела и открий много възможности да зарадваш любимите жени в своя живот в нашите магазини за мода, здраве и красота, бижута, аксесоари, книги, електроника и още!


За още интересни неща последвай ни във Facebook и Instagram.