Първи юни: 5 нематериални неща, с които да изненадаш детето си

Да създаваш спомени, да прекарваш качествено време с детето си и да правиш детството му все по-вълнуващо и незабравимо – заслужава си всяко усилие! Дори това да означава да станеш малко по-рано днес или пък да прекарате часове в игри, въпреки дългия работен ден, който си имал. По случай 1 юни ние от Mall of Sofia те предизвикваме на точно това: освен мечтан подарък, тази година подари на детето си и ценен спомен с теб! Даваме ти няколко идеи как – с нашия списък от 5 нематериални неща, с които да изненадаш любимото си малко същество за празника.

Парти с преспиване

Покани някое негово приятелче вкъщи за парти с преспиване без да издаваш нищо предварително. Представи си само изненадата, когато детето ти отвори вратата и види любимо другарче без да очаква! А сега си представи и как му казваш, че ще останат цяла вечер заедно и се подготви за много силни писъци и подскоци из целия апартамент… Можеш да направиш всичко още по-забавно, като си организирате например търсене на съкровища, караоке или пък „дискотека“ с много танци!

Кулинарни забавления

Може би често се случва малкото да е наоколо, докато готвиш, но колко често имаш времето (и търпението) да му позволиш активно да участва? Този път нека е различно! Омесете заедно хляб, направете торта или курабийки с интересни декорации или пък пригответе заедно нещо много любимо. Естествено, след това определено ще трябва да си над нещата, прежалвайки разхвърляната и обърната с глава надолу кухня.

Построяване на крепост

Всеки е строял своя „крепост“ или „къщичка“ като малък, но кой помни да го е правил заедно с родителите си? А всъщност това може да е изключително забавно преживяване у дома и то с подръчни материали. Столове, одеяла, покривки, възглавници – всичко възможно вкъщи има потенциал да стане част от големия проект. Къщичката става още по-уютна, като я украсите с лампички и сложите меки възглавнички и одеяла. А за една истински семейна вечер – настанете се удобно вътре и си пуснете филм, четете приказки, играйте любими настолни игри или пък си разказвайте забавни истории!

На пикник в парка

Семеен пикник – в парка, а защо не и в някоя горичка по лек и приятен маршрут. Според мястото можете да карате колела или пък да вземете храна за гълъбите и врабчетата. Още по-добра идея е да засадите дръвче или друго растение и дори да превърнете това в традиция за празника, която не само ще ви сближи с детето, но и ще го научи истински да цени и да се грижи за природата!

Галактическо приключение

На 1 юни Mall of Sofia ще отведе всички малчугани на едно незабравимо галактическо сладоледено приключение! Светещият космически кът със съзвездия и планети ще пренесе децата в необятния свят на мечтите, а шеф Ради Стамболов и шеф Борислав Екзархов ще ги замесят във впечатляващо шоу в своята сладоледена нитро лаборатория, от чиито гъсти мистериозни облаци ще излязат вълнуващи изненади като вкусен галактически сладолед и драконови пуканки за всички присъстващи! Виж пълната програма тук. Пътят на детските мечти минава през Mall of Sofia!


Последвай профилите ни във Facebook и Instagram.