Pandora

Партер

Всяка жена има собствена история, с която да се гордее, характер, който да бъде възхваляван и моменти, с които се отличава. PANDORA отдава дължимото на жените по цял свят, като им предоставя уникалната възможност да разкажат своята лична история, претворена в дизайнерски, лично аранжирани бижута.

Уникалната патентована гривна PANDORA се изработва от висококачествено 14-каратово злато и най-висока проба сребро. Може да се комбинира с повече от 700 талисмана, изработени от злато, сребро, естествени и синтетични камъни, перли, емайл и стъкло Murano. Всички детайли по гривната са завършени ръчно, което е гаранция за качество и майсторство на изработката.

Лесно и забавно е да започнеш с една гривна, която впоследствие да обогатиш с различни талисмани според собствения си вкус, желания и лична история. Независимо дали ще избереш семпло сърце, бляскав камък, инициал, сладко плюшено мече, ангелче или друг талисман, крайният резултат винаги носи твоята индивидуалност и те отличава от всички останали.

PANDORA е датска компания, основана през 1982г. в Копенхаген. Към днешна дата ръчно изработените от благородни метали бижута на PANDORA са разпространяват в 7400 обекта, разположени в повече от 100 държави по цялото земно кълбо.

Наскоро бижутерийният гигант обяви важната новина, че в рамките на следващите 5 години ще редуцира напълно употребата на новодобити благородни метали и ще използва изцяло рециклирани злато и сребро.

Пълното преминаване към употреба на рециклирани благородни метали ще намали драстично въглеродните емисии и количеството използвана при новодобива вода, което неминуемо ще се отрази благоприятно на околната среда. PANDORA вече се присъедини и към инициативата Science Based Targets – световният лидер в борбата с климатичните промени.