Vacay checklist: топ 5 тренди неща, които да вземеш със себе си

Vacay mode: ON! Без значение дали отиваш на някое далечно екзотично място или просто ще прекараш няколко лежерни дни на плажа, време е да се подготвиш за най-стилната си почивка ever! Защото част от това да се чувстваш наистина добре е да изглеждаш добре. И това важи с още по-голяма сила, когато си на море. Създай своя перфектен морски капсулен гардероб това лято с Mall of Sofia! Представяме ти кратък checklist с топ 5-те неща, които непременно да вземеш със себе си на следващата си почивка.

Dress to impress

Ако ни питаш за абсолютния must в капсулния гардероб на твоята почивка, това е стилният широк панталон! Той съчетава три неща: удобство, възможност за много различни комбинации и създаване на удължен и красив силует. Има ли нужда да те убеждаваме още? Съчетай го с лека плажна риза за мързелив обяд и лека разходка или пък с елегантен топ и висок ток за една събираща погледите вечерна визия!

Празник на женствеността

Празник на нежната и деликатна женска енергия – такова усещане създава лятната рокля в свободна кройка без гръб, с тънки презрамки и лека материя. Едновременно чувствена и елегантна, така наречената sundress е короната на всеки летен гардероб, затова е задължително да присъства в селекцията ти тоалети за следващото ти пътуване. Това просто е една от онези дрехи, които никога няма да те провалят!

All in one

Любимите ни аксесоари са тези, които са едновременно практични, но и не по-малко стилни! Шапките и кърпите за глава не само ти помагат да се пазиш от силните слънчеви лъчи, но и да добавиш страхотен акцент към плажната си визия. Тази година т.нар. bucket шапки изместват абсолютно класическите сламени такива, а цветните кърпи за глава са свежият и супер як highlight към един едноцветен бански.

Бохо шик

След банския, една от основите на плажната мода е плажното парео, кимоно или друг вид наметка. Освен, че е нещо, което бързо можеш да облечеш, отивайки към някой плажен ресторант, когато е подбрано добре, пареото се превръща в изключително ефектно допълнение към банския, създавайки монохромна визия или пък изпъквайки само по себе си!

Модерният завършек

Тренди аксесоарът, без който просто не може на плажа – това са слънчевите очила! Това лято са модерни рамките в ярки и електрически цветове, както и белите такива, комбинирани с тъмни стъкла, по този начин създаващи контраст. С други думи: смелите модели, които се отличават и които носят духа на лятото! Точно те могат да подчертаят твоята индивидуалност, както и да добавят свежест към визията ти, затова опаковайки багажа за следващата си почивка, определено не ги забравяй!

Търсиш най-модерните и готини дрехи и аксесоари за следващата си ваканция? Ела в Mall of Sofia и ги открий в магазините на Parfois, H&M и Bershka на ниво 0, магазините ART 93, CCC и Sinsay на ниво 1 и оптики Joy Optics (ниво -2), Eurooptic (ниво 0)  и Opticlasa (ниво 1)!


За още интересни неща последвай ни във Facebook и Instagram.