Новини

Училище за родители

С огромна радост искаме да ви съобщим, че възобновяваме събитията „Училище за родители“ с партньорите ни от Училище БЕБЕ за вас, бъдещите и настоящи родители. Първото ни събитие ще се проведе на 26-ти март от 10:30 часа, ниво 2 / зона за хранене / в близост до детския кът.

Любима песен за любимата жена

Избери песен и поздрави любимата жена, майка или приятелка в ефира на БГ радио. Специалното празнично издание на предаването „ Любими песни за любими хора“ ще се излъчи директно от Мall of Sofia на 7-ми и 8-ми март.

Каня те на среща

Имаш ли планове за 14-ти февруари? Виктор Стоянов ще те очаква на специална среща! Подготвили сме и още много изненади и романтични подаръци.

Пожелай си…Коледа!

Слушал ли си тази година? Ако Дядо Коледа не те е включил в списъка си с подаръци, провери при нас!…

6 дни ЧЕРЕН ПЕТЪК!

Пазарувай в Mall of Sofia от 25 до 30 ноември 2022 г. и участвай за възможността да си вземеш парите обратно.

ВЛЕЗ ВЪВ ФИЛМА: преживей ЛАБИРИНТА 3

Най-ЗЛОвещият лабиринт се завръща – мястото, където всичките ти страхове оживяват… От 2-ри ноември най-великите филми на ужасите оживяват, преживей кошмарите си и оцелей!

School STARt с Andy Studio

Нa 15 септември сме подготвили мега яка среща с Andy Studio, за да отбележим заедно първия учебен ден. Ще има и super cool изненади. Предай нататък, за да не пропуснат и другите!

Бонбонено царство

Ела да отпразнуваме заедно 1-ви юни. Очакват те сладки изненади, приказни феи, весели работилници и още много вълшебства!

Yuno Pearls с нова локация в Mall of Sofia

Почитателите на единствения бранд за бижута от естествени перли в България – Yuno Pearls, вече могат да открият любимите си дизайнерски комбинации в магазина на партерния етаж срещу главния вход на Mall of Sofia.