Костенурките нинджа: Пълен хаос" настъпва от днес само в кината

Време е обещанието на любимите ни антропоморфни влечуги за истински екшън да се сбъдне – от днес Костенурките нинджа: Пълен хаос избухват триумфално в кината с незабравимо приключение и ни предлагат огромна доза хумор и носталгични нотки, които завладяват и трогват зрителите от всички поколения.

Филмът ни среща с Леонардо, Микеланджело, Донатело и Рафаело, чието най-голямо желание е да бъдат приети като нормални тийнейджъри. Излизайки от годините на изолация, братята се впускат в героично търсене на признание в човешкия свят. С помощта на новия си съюзник Ейприл О'Нийл те се изправят срещу загадъчна престъпна мрежа и сблъскват със злодеи, за които дори не са подозирали. Докато противниците им заплашват да потопят града в хаос, костенурките се движат в свят на сенки и опасности, като използват уникалните си способности, остроумие и работа в екип, за да навигират в дълбоки води и да спасят отново положението.

В ексклузивното видео зад кадър се запознаваме отблизо с майсторството и творческата изобретателност, които са били необходими, за да оживеят емблематичните герои. Стилът на анимацията умишлено бяга от шлифования дизайн и залага на щрихи, цветове и драскулки, които силно напомнят на ръчно рисувани.

Режисьор на Костенурките нинджа: Пълен хаос е Джеф Роу (The Mitchells vs the Machines), а ко-режисьор е Кайлър Спиърс. Сценарият е на Брендън О‘Байън, по образи създадени от Кевин Ийстман и Питър Леърд, а продуценти са Сет Роугън, Еван Голдбърг и Джеймс Уивър.

Пренасяме се в свят, в който неочакваното се превръща в норма с Костенурките нинджа: Пълен хаос от днес само в кината и 4DX.


Виж програмата на всички прожекции за деня тук: https://mallofsofia.bg/cinema/!