Училище за родители

Готови ли сте за едно незабравимо пътешествие в света на бебешките грижи?

Заповядайте на 16-ти юни (неделя) от 10:00 часа на ниво 2 в Mall of Sofia, където ви очаква поредното вълнуващо издание на "Училище за родители". Потопете се в света на бебешките грижи, здравето и развитието, като се включите в интерактивни лекции, практически работилници и се срещнете с водещи експерти. Открийте полезни съвети, споделете опит с други родители и се насладете на вълнуваща томбола с много изненади! Независимо дали сте бъдещи или настоящи родители, това събитие е идеалната възможност да обогатите родителския си опит и да създадете нови приятелства.

Събитието ще се проведе на 16-ти юни от 10:00 часа, ниво 2.

9:40 – 10:00 часа РЕГИСТРАЦИЯ

10:00 – 11:30 часа ЛЕКЦИИ И ПРАКТИКА:

  • Първите дни и месеци на бебето. Физиологични състояния и психомоторно развитие – Емилия Казълова, акушерка.
  • Извличане и приложение на стволовите клетки. Критерии за избор на тъканна банка - Диана Наскова, представител на МЦ Афродита и тъканна банка Future Health.
  • Кожни промени по време бременност и кърмене. Интензивна грижа за оточни и уморени крака - Виктор Димитров, медицински представител на Борола ООД.

11:30 – 12:15 часа ОБЕДНА ПОЧИВКА

12:15 – 14:00 часа ЛЕКЦИИ И ПРАКТИКА

  • Work shop: Масажи и гимнастика на бебето. Първи преглед при ортопед - кога и защо? – д-р София Фурсова, детски ортопед - Болница Здравето, МЦ Хемус, МЦ Люлин Мед.
  • Бебешката кожа през лятото и какво да очакваме? - Велина Метева, продуктов мениджър на Water Wipes за България.
  • Мисия: Захранване. Здравословно хранене на децата от 0 до 3 годинки. Как се приготвя храната в детските кухни? - Мирослава Делчева, хомеопат, натуропат, Бахов терапевт, специалист по здравословно хранене и алтернативна медицина.

14:00 часа ТОМБОЛА със страхотни награди

Подаръци за всички гости от партньорите на събитието – Borola, Baby Cap, Water Wipes, Herr Bebe.

Очакваме ви с огромно нетърпение!

За повече информация и регистрация за събитие, може да видите тук.

Последвайте Училище БЕБЕ във Facebook.