Money+

Партер

Мъни Плюс Мениджмънт AД е финансова институция, регистрирана  по чл.3а от Закона за кредитните институции, която оперира в областта на потребителското кредитиране. Мъни Плюс Мениджмънт AД е част от Финанс Плюс Мениджмънт Холдинг АД, новосъздадена холдингова структура, която инвестира и инкорпорира дъщерни дружества, опериращи във финансовия сектор.

Всички продукти и услуги може да откриете под марката Money+. Компанията ни предоставя набор от гъвкави решения за финансиране за всеки клиент – физическо лице, според нуждите и възможностите му.

Потребителските ни кредити са разделени в следните категории: за гъвкави нужди, за дома и офиса, за рефинансиране на съществуващи кредитни задължения към други кредитори, за закупуване на стоки, при временно затруднение за упражняване на професията, за инвестиция в бъдещето, за спокойни старини и кредити за собственици на малък и среден бизнес.

Целта на нашия екип от финансови експерти е да предложи на всеки клиент професионален съвет и най-доброто решение за финансиране без излишни формалности. Ние държим на прозрачните отношения с нашите клиенти, като им предлагаме отговорно кредитиране.

Към момента разполагаме с мрежа от 23 уютни офиса, разположени на топ локации в 14 големи града. За улеснение, предлагаме и онлайн платформа за кандидатстване, която дава възможност за достъп на всички потребители до нашите продукти 24/7.

Видове методи за разплащане и разплащателни карти.

Как може да усвоите сумата по одобрения Ви кредит: Предлагаме 3 начина за получаване на парите – с банков превод по посочена от Вас сметка, в брой в наш офис или на каса на EasyPay.

Можете да платите вноската си по един от следните начини:

  • по банков път – по банкова сметка в лева с IBAN: BG63FINV91502015286221 при Първа Инвестиционна Банка АД и титуляр на сметката МЪНИ ПЛЮС МЕНИДЖМЪНТ  AД
  • в брой – в наш офис
  • чрез ePay.bg – КИН 1599971238
  • чрез EasyPay – КИН 1599971238
  • Във всеки офис на Money+ има каса на EasyPay, където може да заплатите битовите си сметки.